Koulutus Rovaniemellä tammikuussa 2020 alkaen  

Lapin koulutuskeskus REDU:n järjestämässä koulutuksessa suoritetaan Metsäalan ammattitutkinto bioenergian osaamisalalla. Koulutuksen suorittaneet henkilöt työllistyvät lämmöntuotantolaitoksille käytön ja kunnossapidon tehtäviin.  He osaavat tuottaa bioenergiaa lämpölaitoksella sekä huolehtia lämpölaitoksen toimintakunnosta ja ylläpidosta huomioiden painelaite- ja paloturvallisuuden. He pystyvät itsenäiseen työskentelyyn lämpölaitoksella sekä huolehtimaan laitoksen käynnissä- ja kunnossapidosta.

Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti henkilöille, jotka työskentelevät lämpölaitoksilla. Koulutus sopii LVI-, kone-, metalli-, prosessi-, energia-, automaatio- tai sähköalan tutkinnon suorittaneille ja alan työkokemusta omaaville.

Koulutusaika on noin 1-2 vuotta. Aika tarkentuu henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti.

Lisätietoa koulutuksesta: Vesa-Matti Ruismäki, puh. 0400 377 623, vesa-matti.ruismaki(a)redu.fi

Linkki hakeutumisen: https://koulutuskalenteri.redu.fi/mod_php//index.php?page=calendar_info&lid=fi&id=1674949794