BIOENERGIA-LEHTI

Bioenergia ry julkaisee Bioenergia-lehteä, jonka jäsenet saavat jäsenetuna. Alan erikoislehti esittelee ajankohtaiset ja keskeiset asiat tuotannosta, tekniikasta ja ympäristöstä. Vuosikerran hinta on 45,00 euroa (sis. alv 10 %).

Lehti muuttaa vuonna 2022 verkkoon. Toimitamme jäsenille ja lehden tilaajille kirjautumisohjeet uuteen verkkolehteen helmikuussa. Paperilehti ilmestyy jatkossa joka syksy.

Lue Bioenergia-verkkolehteä
Tilaa BioEnergia-lehti

Lehteä koskevat osoitteenmuutokset ja muut viestit voi lähettää osoitteeseen: osoitteenmuutokset@bioenergia.fi

Bioenergia-lehden mediakortti 2022

Mediakortti

Julkaistava aineisto käsittelee biopolttoaineiden, turpeen ja kierrätyspolttoaineiden tuotantoa, kilpailukykyä, yrittäjyyttä, energian tuotantoa eri tyyppisissä ja kokoisissa yksiköissä, ympäristövaikutuksia, taloudellisuutta sekä energiatalouteen liittyvää yhteiskunnallista päätöksentekoa. Lisäksi mukana on hiilensidontaa käsitteleviä aiheita. Vuonna 2022 lehti ilmestyy verkossa jatkuvasti päivittyen ja syksyllä yhtenä paperilehtenä.

Bioenergia-lehti toimii alan markkinointikanavana ja tarjoaa mainosmedian alan yrityksille.

Lataa mediakortti (PDF)

Tilaa Bioenergia-lehti

Bioenergia ry julkaisee Bioenergia-lehteä, jonka jäsenet saavat jäsenetuna. Alan erikoislehti esittelee ajankohtaiset ja keskeiset asiat tuotannosta, tekniikasta ja ympäristöstä. Bioenergia-lehti siirtyy helmikuussa 2022 verkkolehdeksi. Vuosikerran hinta on 45,00 euroa (sis. alv 10 %).

Tilaa Bioenergia-lehti