JÄSENET

Jäsenedut ja -palvelut

Bioenergia ry:n jäsenenä saat erilaisia jäsenetuja ja -palveluita. Jäseneksi voi liittyä yhteisöjäsen (oikeuskelpoinen yritys ja yhteisö) tai toimialasta kiinnostunut yksityishenkilö. Lue lisää ja liity jäseneksi!

Jäsenet

Bioenergia ry:llä on 247 yritys- ja yhteisöjäsentä (1/2024) kaikilta bioenergia-alan tuotantoketjun aloilta.

Liity jäseneksi

Bioenergia ry:n jäsenyys kannattaa! Me tuemme sinua eri tavoin työssäsi (ks. jäsenedut tarkemmin) ja valvomme etujasi.

Jäsenmateriaalit

Jäsensivuilta löydät organisaatiojäsenille tarkoitettuja materiaaleja.

Jäsenedut

Alan seminaarit jäsenhintaan

Järjestämme bioenergia-alan seminaareja, joihin osallistuminen on edullisempaa yhdistyksen jäsenenä. Lisäksi järjestämme ainoastaan jäsenille suunnattuja tehoseminaareja.

Bioenergia-lehti veloituksetta

Bioenergia-lehti ilmestyy jatkuvasti päivittyvänä verkkolehtenä ja on jäsenille ilmainen (muille 49,-/vuosi). Lehti käsittelee alan ajankohtaisia asioita ja taustoittaa syvällisemmin mm. uutiskirjeessä kerrottuja asioita.

Jäsenpalvelut

Alan edunvalvonta Suomessa ja EU:ssa

Seuraamme poliittisten päätösten valmistelua ja päätöksentekoprosessia sekä valmistelemme ja annamme lausuntoja. Välitämme päättäjille jäsenistömme näkökantoja tapaamalla päättäjiä henkilökohtaisesti ja toimittamalla heille suunnattua uutiskirjettä. Vastaavasti kerromme jäsenistöllemme miten poliittiset päätökset vaikuttavat heihin ja heidän yritystoimintaansa sekä yhteiskuntaan laajemminkin.

Päättäjätapaamiset

Järjestämme jäsenillemme mahdollisuuksia tavata poliittisia päättäjiä ja virkamiesjohtoa muun muassa seminaareissa.

Mediasuhteet

Viemme alan viestejä medialle tiedotteilla ja kutsumalla toimittajia tapahtumiimme. Järjestämme toimittajille myös tapaamisia asiantuntijoidemme kanssa ja tapaamme median edustajia erilaisissa tilaisuuksissa.

Energiapolitiikasta ja lainsäädännöstä viestiminen jäsenille ja jäsenneuvonta

Seuraamme tiiviisti energiapolitiikkaa ja jäsenistöömme liittyvää lainsäädäntöä sekä sen muutoksia. Pidämme jäsenemme ajan tasalla sellaisista aiheista, jotka vaikuttavat heidän toimintaansa. Kerromme myös konkreettisista toimenpiteistä, joita pitää tai kannattaa tehdä näihin aiheisiin liittyen.

Alan selvitykset ja tutkimukset

Teemme ja teetämme alaa koskevia selvityksiä ja tutkimuksia, joiden tulokset hyödyttävät jäsenistöämme eri tavoin.

Palvelut organisaatiojäsenille

Säännöllinen uutiskirje

Jäsenistömme saa säännöllisesti uutiskirjeen, jossa kerrotaan toimialojemme tärkeistä ajankohtaisista aiheista sekä energiapolitiikasta yleisesti.

Jäsenwebinaari

Esittelemme yhdistyksen asioita ja keskustelemme jäsenistön kanssa alan ajankohtaisista aiheista säännöllisesti järjestettävissä jäsenwebinaareissa. Webinaari on suora verkkoseminaari, jonka lähetystä osallistujat voivat kommentoida.

Liity jäseneksi

Valitse ensin, haetaanko jäsenyyttä yksityishenkilönä vai yrityksenä/yhteisönä