Bioenergia ry:n uudet verkkosivut otettiin käyttöön maaliskuun lopussa. Sisältö on ryhmitelty viideksi pääteemaksi: tietoa meistä, tietopankki, uutishuone, jäsenet ja yhteystiedot. Lisäksi in English -osiossa on yhdistyksen lyhyt englanninkielinen esittely.

Tietoa meistä -osiossa kerrotaan yhdistyksestä ja esitellään hallitus, valiokunnat ja verkostot. Tietopankista löytyy bioenergiaa ja turvetta koskeva tieto. Myös pellettienergia ja lämpöyrittäjyys ovat tietopankissa. Lisäksi tietopankissa kerrotaan bioenergiateknologiasta, hiilensidonnasta, lainsäädännöstä ja hankkeista. Osiossa on myös entuudestaan tuttu bioenergia-alan sanasto ja uutuutena tilastot ja julkaisut -sivu, jonne on koottu yhdistyksen julkaisuja sekä alan keskeisiä tilastoja ja julkaisuja Suomesta ja maailmalta.

Uutishuoneessa voi käydä lukemassa tiedotteet, Bioenergiauutiset, lausunnot ja blogitekstit sekä silmäillä tulevat tapahtumat ja päivän mediaseurannan. Uutishuoneesta löytyy myös Bioenergia-lehteä koskevat tiedot ja lehdentilauslomake.

Jäsenyyttä ja jäseniä koskeva tieto on koottu Jäsenet -osioon. Organisaatiojäsenet saavat keskeisen jäsenmateriaalin kirjautumalla jäsenmateriaalit -osioon. Lähetämme pian organisaatioiden yhteyshenkilöille viestin, jossa kerrotaan jäsenmateriaalit -osioon kirjautumista varten tarvittava salasana.

Pyrimme päivittämään sivustoa parhaamme mukaan niin, että se palvelee jäsenistöämme ja muita sivun käyttäjiä mahdollisimman hyvin. Voit auttaa meitä antamalla verkkosivuja koskevaa palautetta, sisältövinkeistä lähtien!

Lisätiedot: viestintäpäällikkö Johanna Lahti, 040 171 4122, johanna.lahti(a)bioenergia.fi