Uusi tapahtuma, Bioenergian Talvipäivä järjestetään ensimmäistä kertaa 28. tammikuuta 2021. Kaksi ja puolituntisen verkkotapahtuman teemana on bioenergian rooli EU:n Green Dealissa. Talvipäivän aloittaa katsaus bioenergian kansainvälisiin kehitysnäkymiin, jonka jälkeen ohjelma jatkuu katsauksella alan uusiin tuotteisiin. Tervetuloa mukaan uuteen tapahtumaan!

Bioenergian Talvipäivä alkaa englanninkielisellä osuudella. Tapahtuman pääpuhuja, kansainvälisen uusiutuvan energian järjestö IRENA:n Seungwoo Kang, käsittelee biomassan roolia matkalla kohti hiilineutraaliutta. Kangin puheenvuoroa seuraavat VTT:n Antti Araston ja Neste Oyj:n Ilkka Räsäsen kommenttipuheenvuorot. Päivän kansainvälisen osuuden päättää EU-tason kattojärjestömme Bioenergy Europen Giulia Cancian Brysselin tilannekatsauksella.

Talvipäivän toisella puoliskolla tutustutaan alan uusiin tuotteisiin. Viisi yritystä kertoo tuotteistaan, joilla on annettavaa Green Dealin tavoitteiden saavuttamisessa. Mukana ovat Valmet, Reformet, Prometec Tools, Envitecpolis ja MAB Powertec. Yritysten puheenvuorojen jälkeen on varattu aikaa yhteiselle keskustelulle.

Yleisö voi kysellä, keskustella ja kommentoida pitkin tapahtumaa tuttuun tapaan lähetyksen chat-toiminnolla. Päivän ohjelmassa on mukana myös teemoihin liittyviä äänestyksiä.

Ilmoittaudu Talvipäivään, kollegat pääsevät mukaan puoleen hintaan!

Bioenergian Talvipäivä torstaina 28.1.2021 klo 10–12.30. Ilmoittaudu mukaan ja vinkkaa myös kollegoille: organisaation ensimmäinen ilmoittautuja maksaa täyden osallistumismaksun, muut samasta organisaatiosta Talvipäivään ilmoittautuvat pääsevät mukaan puoleen hintaan. Osallistumismaksu sisältää myös tapahtuman jälkitallenteen.

Talvipäivän ohjelma

Ilmoittautuminen Talvipäivään

Tilaa jälkitallenne, jos et pääse Talvipäivään

Jos et pääse mukaan Talvipäivään, voit tilata itsellesi tapahtuman jälkitallenteen tästä.

Lisätiedot:  Johanna Lahti, 040 171 4122, johanna.lahti(a)bioenergia.fi