Energiateollisuus ry ja Bioenergia ry järjestävät kaksi kuntavaaliwebinaaria touko-kesäkuun vaihteessa. 

Ensimmäinen Polttamatta paras? -webinaari järjestetään keskiviikkona 26.5.2021 klo 15-16Vaaliwebinaarin moderoi Energiateollisuuden toimitusjohtaja Jukka Leskelä ja panelisteina ovat Riitta Mäkinen (Sosiaalidemokraati), Jenni Pitko (Vihreät), Sakari Puisto (Perussuomalaiset), Peter Östman (Kristillisdemokraarit). 

Ilmoittaudu 26.5. webinaariin tästäIlmoittautuminen päättyy tiistaina 25.5.2021. 

Toinen Polttamatta paras? -webinaari järjestetään keskiviikkona 2.6.2021 klo 15-16. Webinaarin moderoi Bioenergian toimitusjohtaja Harri Laurikka ja panelisteina ovat Eeva Kalli (Keskusta), Merja Kyllönen (Vasemmistoliitto), Kai Mykkänen (Kokoomus) ja Joakim Strand (Suomen ruotsalainen kansanpuolue). 

Ilmoittaudu 2.6. webinaariin tästäIlmoittautuminen päättyy tiistaina 1.6.2021.

Ensimmäiset 500 osallistujaa mahtuvat mukaan, mutta jos webinaaripaikat täyttyvät, voit katsoa webinaarin tallenteen myöhemmin.