Olemme tehneet valinnan hiilensidontaharjoittelijasta. Haku tehtävään on päättynyt.

Bioenergia ry etsii energiseen tiimiinsä Helsinkiin hiilensidonnasta innostuvaa harjoittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen ja vanhempainvapaan sijaiseksi 1.3. – 31.12.2022. Mikäli olet jo lähellä valmistumista tai vastavalmistunut, oma-aloitteinen ja kiinnostunut hiilen sitomisesta ilmakehästä, siihen liittyvistä teknologioista ja energia- ja ilmastopolitiikasta, hae paikkaa mahdollisimman pian! Hiilensidontaan liittyvä toiminta on vahvassa kasvussa, ja lainsäädäntö kehittymässä juuri nyt – voit päästä jättämään oman sormenjälkesi kehitykseen. 

Bioenergia ry (www.bioenergia.fi) on yli 240 yritysjäsenen edunvalvontajärjestö, jonka visiossa Suomessa on maailman parhaat edellytykset tuottaa biomassaan perustuvia kestäviä ja jopa hiilinegatiivisia tuotteita. Pyrimme toiminnassamme mahdollisimman korkeaan jalostusarvoon ja vientiin. Vahvistamme energiaomavaraisuutta, energian toimitus- ja huoltovarmuutta, työllisyyttä ja aluetaloutta. Olemme osa bio- ja kiertotaloutta. Energiaa otetaan talteen sivuvirroista samalla huomioiden monimuotoisuus metsissä ja pelloilla. 

Työtehtäviisi kuuluvat mm.

  • avustaminen Bioenergia ry:n hiilensidonta ja CCUS (Carbon dioxide Capture, Use and Storage) -valiokunnan työssä
  • avustaminen Bioenergia ry:n vuonna 2022 perustettavan biohiiliverkoston työssä
  • yhdistyksen hiidensidontaan ja bioenergia-alaan liittyvät edunvalvontatehtävät
  • osallistuminen yhdistyksen viestintään ja tapahtumiin

Sinulta toivomme 

  • olet pidemmällä opinnoissa oleva tai jo vastavalmistunut korkeakouluopiskelija
  • kiinnostusta energia- ja ilmastopolitiikkaan, erityisesti hiilensidontaan ja siihen liittyviin teknologioihin (työkokemus on eduksi, muttei välttämätöntä)
  • tausta esim. ympäristöekonomia, teknillinen tai kaupallinen ala
  • hyvää kielitaitoa, erityisesti englanti ja ruotsi
  • ideointikykyä, oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä

Tehtävässäsi sinua tukevat yhdistyksen kokeneet asiantuntijat. Työsopimus voidaan sopia 60–100 %:n työajalla. Toimistomme sijaitsee loistavalla paikalla Helsingin keskustassa, Etelärannassa, mutta teemme paljon töitä myös etänä. 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi, noin minuutin pituinen esittelyvideo ja palkkatoivomuksesi mahdollisimman pian osoitteeseen: harri.laurikka(a)bioenergia.fi.

Haku päättyy 23.1.2022 mennessä, mutta aloitamme hakemusten läpikäynnin heti.  

Jos haluat kysyä lisää tehtävästä, ota yhteyttä: 
Toimitusjohtaja Harri Laurikka, puh. 040 1630 465, mielellään: 20.12. klo 10–12, 21.12. klo 13–15, 4.1. klo 13–15, 10.1. klo 13–15 

Bioenergia ry:n työnhakijan rekisteriseloste