Bioenergia-alan erikoislehti on nyt verkkolehti, joka tuo lukijoilleen ajankohtaista tietoa entistä useammin. Bioenergia-lehti ilmestyy jatkuvasti päivittyvänä virtana sisältäen uutta asiaa, tietoa ja näkemyksiä alan ilmiöistä ja tapahtumista. Paperilehti ilmestyy syksyllä alan päivittyneen bioenergiakartan kanssa.  

Bioenergia-lehden siirtyminen paperista pääasiallisesti sähköiseen muotoon mahdollistaa lukijoille paremmat edellytykset olla ajan hermoilla. Nyt lehteä voi lukea työpisteellä, tabletilla ja puhelimella, ja sisällön jakaminen esimerkiksi kollegoille on helppoa. Uusista artikkeleista tiedotetaan lehden omilla somekanavilla Twitterissä ja LinkedInissä sekä kuukausittaisella uutiskirjeellä. 

Artikkelien taustalla alan asiantuntijat

Bioenergia-lehti käsittelee ajankohtaisia ja keskeisiä asioita muun muassa puuenergiasta, nestemäisistä polttoaineista, hiilensidonnasta, biohiilestä ja biokaasusta. Lehdestä löytyy edelleen myös viimeisimmät tilastot ja taulukot niin polttoaineiden hintatasosta kuin markkinatiedot esimerkiksi klapikattiloista ja -koneista. Artikkelien kirjoittajina on pitkän linjan asiantuntijoita, jotka pystyvät arvioimaan tutkimuksia, niiden taustoja ja oletuksia.  

Lehti tilaajille sekä osana Bioenergia ry:n jäsenyyttä

Verkkolehdessä osa materiaalista on kaikille avoinna, mutta osa on vain tilaajien ja jäsenten luettavaksi. Kaikilla on kuitenkin mahdollisuus tutustua lehden sisältöön artikkelien ingressien muodossa. Lehden lukuoikeudet saa tilaamalla lehden tai jäsenenä luomalla lehteen käyttäjätunnukset.   

Alan yrityksille ja toimijoille lehti toimii edelleen myös mainoskanavana. Bioenergia-lehden toimitukseen otetaan mielellään vastaan nyt ja jatkossa juttuideoita sekä palautetta. 

 

Lisätietoja: Tage Fredriksson, 040 511 2246, tage.fredriksson(a)bioenergia.fi