Hiilensidonta 2022 on Suomen laajin yksinomaan hiilensidontaan keskittyvä tapahtuma, joka syventyy hiilensidonnan poliittiseen toimintaympäristöön sekä ajankohtaisiin kysymyksiin luonnon hiilinieluista, teknologiaan perustuvasta hiilensidonnasta ja hiilen varastoinnista. Koko päivän seminaari kokoaa alan toimijat ja huippuasiantuntijat Helsinkiin 24.5.2022. Tarjoamme nyt organisaatioille mahdollisuutta tapahtumakumppanuuteen näytteilleasettajana tai tapahtumasponsorina.  

Hiilensidonta 2022 -tapahtuman järjestää Bioenergia ry yhteistyössä MTK ry:n ja Energiateollisuus ry:n kanssa. Tavoiteltu kokonaisosallistujamäärä on 180 alan asiantuntijaa ja yritystä pääosin kotimaasta. Tapahtuma järjestetään Helsingissä Pasilassa Original Sokos Hotel Triplassa hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Järjestämme ensisijaisesti fyysistä tapahtumaa, mutta tarjoamme myös etäosallistumismahdollisuutta. Tapahtuma on jatkoa viime keväänä järjestetylle Hiilensidonta 2021 -verkkoseminaarille. 

Päivän ohjelmassa kuullaan hiilensidonnan kannustimista, hiilinielujen sertifiointilainsäädännön tilanteesta ja komission aloitteesta kestävien hiilikiertojen edistämiseksi. Alan huippuasiantuntijoiden puheenvuorot käsittelevät myös maanomistajan hiilensidontaa vahvistavia toimia, hiilidioksidin infraa ja logistiikkaa sekä hiilidioksidin pysyvää varastointia, talteenottoa ja hyödyntämistä. Päivän aikana keskustellaan hiilensidonnan mahdollisuuksista maailmanlaajuisten kriisien keskellä.  

Puhujina tapahtumassa ovat mm. MEP Henna Virkkunen, EU-komission ilmastopääosaston yksikön päällikkö Christian Holzleitner, hiilidioksidin logistiikkaa kehittävän Equinorin Mats Fredriksson, Ruotsin markkinatilannetta seuraava Karolina Unger (Klimpo), hiilensidonnan lainsäädäntöjä Helsingissä käsittelevät vastuuvirkamiehet Lotta Heikkonen (MMM), Juho Korteniemi (TEM) ja Hanne Siikavirta (YM), negatiivisten päästöjen teknologioita Brysselissä seuraava Anna Dubowik (Negative Emissions Platform), Tuuli Kaskinen (Climate Leadership Coalition), Lauri Kujanpää (VTT), Esa Vakkilainen (Luke) ja Olli Sipilä (Gasgrid). 

Tapahtuma jakautuu yhteiseen aamupäiväosioon sekä iltapäivän rinnakkaisseminaareihin. Päivän päättää yhteinen cocktailtilaisuus. Hiilensidonta 2022 -tapahtuman koko ohjelma julkaistaan ja ilmoittautuminen avataan maaliskuun lopussa.  

Ständipaikka:     

Näytteilleasettajat ovat aitiopaikalla kohtaamassa ja keskustelemassa tapahtuman osallistujien kanssa. Näytteilleasettajien ständipaikat sijaitsevat tapahtumatilassa, jossa ne ovat osallistujille hyvin nähtävillä ja saavutettavissa. Ohjelmaan on varattu aikaa tauoille, joten osallistujilla on päivän aikana mahdollisuus niin verkostoitumiseen kuin näytteilleasettajiin tutustumiseen. Ständipaikkojen vieressä tarjoillaan aamu- sekä iltapäiväkahvi, mikä tarjoaa myös luontevan hetken pistäytyä tutustumassa esillä oleviin yrityksiin. Lisäksi tarjoamme näytteilleasettajille lisämaksusta mahdollisuutta yrityshaastatteluun iltapäivän kahvitauon aikana.   

  • ständipaikka (sis. pöytä, sähkö)    
  • 2 kpl osallistujia seminaariin (sis. tarjoilut)    
  • Optio: haastattelu iltapäivän kahvitauolla, 300 e + alv   

Hinta: jäsenet 1200 e + alv, muut 1500 e +alv  

Tapahtumasponsori:     

Tapahtumasponsorille tarjoamme näytteilleasettajapaikan lisäksi näkyvyyttä tapahtuman viestinnässä ja markkinoinnissa, joka kattaa laajan bioenergia- ja hiilensidontatoimijoiden verkoston. Tapahtumasponsorin logo on näyttävästi esillä myös tapahtumapäivänä. Lounastaukohaastattelusta suunnittelemme yhdessä kiinnostavan kokonaisuuden 

  • logonäkyvyys tapahtuman toteutuksessa (mm. tauot) ja markkinoinnissa (mm. tapahtumasivu, some, uutiskirje)    
  • ständipaikka (sis. pöytä, sähkö)     
  • lounastaukohaastattelu (15 min, toteutetaan lounastauon päätteeksi)    
  • 2 kpl osallistujia seminaariin (sis. tarjoilut)    

Hinta: 2000 e + alv  

Kumppanuusvaihtoehdot ovat rajoitettuja first-come-first-serve –periaatteella.   

Onko yrityksenne/organisaationne kiinnostunut tapahtumakumppanuudesta Hiilensidonta 2022 -tapahtumassa? Vastaamme mielellämme mahdollisiin kysymyksiin ja keskustelemme kumppanuusvaihtoehdoista. 

Lisätietoa: Niina Välinen, 0447773621, niina.valinen(a)bioenergia.fi