📣 Neova Group hakee yhteistyökumppaneita ja uusia liiketoimintamalleja käytöstä poistuvien energiaturpeen tuotantoalueiden vastuulliseen hyödyntämiseen! Neovan tavoitteena on löytää uusia liiketoimintamalleja, ansaintalogiikkaa, arvoketjuja ja/tai strategisia yhteistyökumppaneita, jotka pystyvät tuottamaan käytöstä poistuvilla turvemailla kustannustehokkaasti uusiutuvia ja biopohjaisia raaka-aineita ja/tai hiilensidontaa.

🎯 Uusi BioPaavo Hackathon avattu: Lue lisää tästä!

🌱 Parhaille ideoille tarjolla kaupallinen kumppanuus, mahdollisuus pilotointiin ja tarvittaessa tuotekehitysyhteistyö toimeksiantajayrityksen kanssa! Ilmoita ideasi ja tiimisi mukaan viimeistään su 10.4.2022: Ilmoittautuminen!

✨Hackathonissa pääset verkostoitumaan alan toimijoiden ja asiantuntijoiden kanssa ja saat luottamuksellista sparrausta ideaasi kokeneilta ammattilaisilta. Tervetuloa mukaan ratkaisemaan haastetta!