Bioenergia ry:ssä toimii biohiili-, lämpöyrittäjä- ja viestintäverkostot, joiden tarkoitus on mm. vaihtaa tietoja ja näkemyksiä käsillä olevista asioista ja ohjata toimiston työskentelyä.

Biohiiliverkosto käsittelee ja edistää ajankohtaisia biohiileen liittyviä asioita sekä tukee alan toimijoiden verkostoitumista. Vuonna 2022 biohiiliverkosto alkoi edistämään biohiilen laatuluokitusta ja sivutuotteita sekä visioimaan biohiilialan tulevaisuutta. Työ erityisesti näiden aiheiden parissa jatkuu vuonna 2023.

Lämpöyrittäjyysverkosto toimii lämpöyrittäjyyden liiketoiminnan kehittämiseksi. Verkosto tarjoaa mahdollisuuden kokemusten vaihtoon ja ideointiin. Viestintäverkosto puolestaan ideoi ja suunnittelee yhdistyksen viestintää.

Lämpöyrittäjyys- ja viestintäverkosto ovat tarkoitettu Bioenergia ry:n organisaatiojäsenille. Biohiiliverkosto on avoin organisaatio- ja henkilöjäsenille.

Ilmoittaudu mukaan verkostoihin lähettämällä viesti yhteyshenkilölle. Verkostojen yhteyshenkilöt antavat myös mielellään lisätietoa toiminnasta. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

  • Biohiiliverkosto: Hannes Tuohiniitty, puh. 040 194 8628, hannes.tuohiniitty@bioenergia.fi
  • Lämpöyrittäjäverkosto: Hannes Tuohiniitty, puh. 040 194 8628, hannes.tuohiniitty@bioenergia.fi
  • Viestintäverkosto: Iida Hollmén, puh. 044 489 0417, iida.hollmen@bioenergia.fi