Etsimme energiseen tiimiimme metsäalan opiskelijaa tai vastavalmistunutta aluksi projektityöhön kehittämään alan luontotyötä. Tehtävä voi jatkua osa-aikaisena syksyllä ja mahdollisesti vielä pidemmälle. Mikäli olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja tehokas sekä kiinnostunut vaikuttamisesta, lähetä meille hakemus! 

Bioenergia ry (www.bioenergia.fi) on edunvalvontajärjestö, joka pyrkii luomaan Suomeen maailman parhaat edellytykset tuottaa biomassaan perustuvia kestäviä ja jopa hiilinegatiivisia tuotteita. Tavoitteena on korkea jalostusarvo, kiertotalous ja teollisuustuotteiden ja palveluiden vienti. Bioenergiaa otetaan talteen sivuvirroista. Vahvistamme energiaomavaraisuutta, energian toimitus- ja huoltovarmuutta, työllisyyttä ja aluetaloutta. Edistämme biomassojen tuotannon, hyödyntämisen ja luonnon monimuotoisuuden parantamista toimialalla. Edistämme bioperäisen hiilidioksidin talteenottoa, hyödyntämistä ja varastointia. Parannamme näillä toimilla bioenergian ja biomassan hyödyntämisen hyväksyttävyyttä. Yhdistyksellä on yli 350 jäsentä. Vuonna 2022 Suomen energiankulutuksesta 32 % oli bioenergiaa ja 3 % turvetta.  

Tehtävänäsi olisi alkuvaiheessa n. 2–3 kk projekti luonnon monimuotoisuustyön kehittämisestä bioenergia-alalla. Tarvitset työssä erityisesti metsäalan osaamista ja opintoja luonnon monimuotoisuuden edistämisestä. Työ alkaisi toukokuun lopussa tai sovitusti. Syksyllä tehtäväsi voisivat jatkua laajemmin yhdistyksen puuenergiaan liittyviä kysymyksiä käsittelevän valiokunnan avustavissa tehtävissä, viestintämateriaalin ja lausuntojen laatimisessa sekä tapahtumien ja webinaarien järjestämisessä. 

Sinulta toivomme:

  • kiinnostusta ja halua vaikuttaa energia-, ilmasto-, ympäristö- ja metsäpolitiikkaan 
  • metsäalan osaamista ja opintoja luonnon monimuotoisuuden edistämisestä 
  • olet pitkällä opinnoissa tehtävään soveltuvassa korkeakoulututkinnossa tai vastavalmistunut 
  • oma-aloitteisuutta ja kykyä ideoida ja tehdä yhteistyötä 
  • hyviä viestintätaitoja ja esiintymiskykyä 
  • erinomaista suomen ja hyvää englannin kielen taitoa 

Tehtävästä maksettava palkka on 16–18 €/h kokemuksestasi riippuen ja sopimuksen mukaan 2–3 kk 37,5 €/viikko. Syksyllä työaika olisi myöhemmin tehtävän erillisen sopimuksen mukaan joustavasti keskimäärin n. 2–3,5 päivää viikossa.   

Arvostamme työyhteisössämme moninaisuutta ja yhdenvertaisuutta. Tehtävässäsi sinua tukevat yhdistyksen toimiston muu tiimi. Toimistomme sijaitsee loistavalla paikalla Helsingin keskustassa, Etelärannassa, mutta teemme kaikki paljon myös etätöitä.  

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemus ja ansioluettelosi osoitteeseen harri.laurikka(a)bioenergia.fi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 30.4.2024. Kerro myös, milloin voisit aloittaa! 

Lisätiedot: Bioenergia ry:n toimitusjohtaja Harri Laurikka, 040 1630 465, harri.laurikka(a)bioenergia.fi

Rekrytointia koskeva tietosuojaseloste