Hei!

Olen Sanni Rantanen ja aloitin toukokuussa Bioenergia ry:ssä. Tehtäviini kuuluu tällä hetkellä luonnon monimuotoisuuden edistämiseen liittyvä selvitystyö, jonka parissa vietän tämän kesän. Selvityksen parissa pääsen perehtymään siihen, miten luonnon monimuotoisuus voidaan bioenergia-alalla huomioida paremmin. Kirjallisuusselvityksen lisäksi perehdyn aiheeseen myös monin keskusteluin alan ihmisten kanssa. Minuun saa siis ottaa yhteyttä aiheen tiimoilta, ja muutenkin. 

Taustaltani olen pian Helsingin yliopistosta valmistuva metsätieteiden maisteri. Opintoni ovat painottuneet aluksi geoinformatiikkaan ja metsävarojen inventointiin ja myöhemmin suoekologiaan, joten olen iloinen saadessani perehtyä taas itselleni uuteen metsän osa-alueeseen ja syventää osaamistani. Toisaalta metsäluonnon monimuotoisuus ja bioenergia ovat tietysti jo opintojen parista tuttuja aiheita. Lisäksi olen päässyt sukeltamaan myös politiikkaan. Koen, että tämänhetkisessä polarisoituneessa keskustelussa tarvittaisiin enemmän yhteisymmärrystä, jossa monet näkökulmat eivät ole toisiaan poissulkevia. 

Asustelen Keski-Suomessa ja harrastan kasvien hoitoa sekä sisä- että ulkotiloissa. Ulkoilen ja retkeilen tilaisuuksien tullen. Omia lemmikkejä minulla ei ole, mutta olen ystävieni koirien ja kissojen vakituinen hoitotäti. Lisäksi käyn musiikkitapahtumissa ja toivoisin, että minulla olisi enemmän aikaa (tai keskittymistä) edistää omaa soittoharrastamista. 

Sanni Rantanen
etunimi.sukunimi@bioenergia.fi
045 78779744