Millaisena bioenergia-ala näyttäytyy ja miten ydinviestit saadaan kuuluville? Jos ideointi ja ajatusten pallottelu sekä viestintätyön virtaviivaistaminen yhdessä muiden kanssa kiinnostavat, niin tule mukaan Bioenergia ry:n viestintäasiantuntijoiden verkostoon!

Verkosto tapasi ensimmäistä kertaa kesäkuussa ja nyt toivotamme tervetulleiksi myös uusia viestinnästä kiinnostuneita jäsenyritysten edustajia! Verkosto tapaa tarvittaessa, keskimäärin noin kolme-neljä kertaa vuodessa Teams-etäyhteyden avulla, joskus mahdollisesti myös Bioenergia ry:n toimistolla Helsingissä.

Verkostolle riittää kiinnostavaa ideointisarkaa

Verkosto aloitti kesäkuussa yhdistyksen viestintäsuunnitelman ideoinnin ja työstämisen. Tähän työhön verkoston näkemykset ja tuki ovat ensiarvoisen tärkeitä. Suunnitelma tehdään syksyn aikana valmiiksi. Verkosto myös keskustelee ajankohtaisista, yhdistyksen ja jäsenorganisaatioiden viestintään liittyvistä asioista. Viestintäasiantuntijoiden verkoston tarkoitus on voimia yhdistämällä ja synergiaetuja etsimällä tehostaa kaikkien osapuolten viestintää ja vähentää päällekkäistä työskentelyä.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja ja verkostoon ilmoittautumiset: Johanna Lahti, johanna.lahti(a)bioenergia.fi tai puh. 040 171 4122.