Energiaa kahvipöydässä on uusi, Teamsissa järjestettävä maksuton, vapaamuotoinen ajatustenvaihto- ja keskustelufoorumi, jossa on kulloinkin ajankohtaisiin aiheisiin liittyvä teema. Kahvipöytään ei pääsääntöisesti tuoda pidempiä Powerpoint-alustuksia.

Toinen Energiaa kahvipöydässä -tapaaminen on torstaina 19.5.2021 klo 14–15.

Tapaamisessa käydään keskustellen läpi valmistelussa olevan ilmasto- ja energiastrategian tilannetta. Strategian luonnoksen pitäisi valmistua kesällä ja sen on suunniteltu menevän eduskuntaan syksyllä 2021. EU:n komissio on puolestaan julkaisemassa merkittävän Fit-for-55 lainsäädäntöpaketin kuitenkin näillä näkymin heinäkuussa. Yhdistyksen toimihenkilöt arvioivat tapaamisessa strategiaan liittyviä kysymyksiä. Mukana keskustelussa ovat Beryn asiantuntijat Tage Fredriksson, Hannes Tuohiniitty ja Harri Laurikka, jotka kuulevat mielellään osallistujien ajatuksia, kommentteja ja kysymyksiä.

Ilmoittautumiset tiistaihin 18.5.2021 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: viestinta(a)bioenergia.fi

Henkilökohtainen osallistumislinkki lähetetään sähköpostiosoitteeseesi n. 30 min ennen tapaamisen alkua.

Tervetuloa mukaan!

**

Energiaa kahvipöydässä on uusi, Bioenergia ry:n jäsenten ja yhdistyksen toimihenkilöiden yhteinen vapaamuotoinen ajatustenvaihto- ja keskustelufoorumi. Perinteiset jäsenwebinaarit jatkuvat entiseen tapaansa uuden tapaamisfoorumin rinnalla.