Ympäristöalan ammattilaisten messu- ja konferenssitapahtuma Pollutec järjestetään Ranskassa 12.-15.10.2021. Vakiintunut tapahtuma on järjestetty edellisen kerran 2018, jolloin se keräsi 120 000 kävijää. Bioenergia ry kartoittaa nyt jäsentensä kiinnostusta osallistua näytteilleasettajana tapahtuman energiaosastolle. Keskustelemme yhteistyöstä Business Finlandin kanssa tapahtuman yhteydessä. Yritys voi joka tapauksessa hakea Business Finlandin Exhibition explorer -rahoitusta. Messujärjestäjä on sitoutunut palauttamaan messuosastomaksun kokonaisuudessaan, jos tapahtuma joudutaan perumaan koronan takia

Tutustu tarkemmin syksyn messujen tarjontaan tapahtuman verkkosivuilla.

Ilmoita alustava kiinnostuksesi osallistua tapahtumaan 26.5.2021 mennessä osoitteeseen viestinta@bioenergia.fi .

 

Kuva: Pollutec