Tapahtuma yhdistää saman katon alle koko energiakentän – energiantuottajista energian käyttäjiin, päättäjät, asiantuntijat, visionäärit ja alansa huiput. Esillä on energiantuotanto ja -teknologiat investointihankkeista laitosten käyttöön ja kunnossapitoon sekä kestävät, älykkäät ja modernit ratkaisut energia-alan murrokseen. Messutarjonnassa ovat energiatehokkaat ja hiilineutraalit ratkaisut myös teollisuudelle, kunnille ja kiinteistöille.

Bioenergia ry on tapahtumassa yhteistyökumppanina ja näytteilleasettajana, tuottaen myös ajankohtaisia asiantuntijapuheenvuoroja ohjelmalavoilla. Lisäksi Bioenergialle on valjastettu messuhalliin oma messualue.

Tapahtumissa on nyt nostetta! Messupaikoista on jo varattu noin 90 %, joten varmista oma messupaikka heti – vapaata tilaa on enää rajoitetusti. Tarjolla on myös helppo ja valmis osallistumisratkaisu, kysy lisää! Ota yhteys: nina.nurminen@expomark.fi, puh. 040 701 4183.

Energiamessut on erinomainen foorumi

  • Verkostoitua alan johtavien asiantuntijoiden kanssa
  • Esitellä tuotteitanne ja palveluitanne laajalle yleisölle
  • Keskustella uusimmista trendeistä ja innovaatioista
  • Löytää uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja kumppanuuksia

Energiamessulla on takanaan näyttävä lähes 35 vuoden historia. Sen teemat ovat vuosien saatossa olleet kiinni ajassa sekä askeleen edellä muutoksessa. Vuoden 2022 Energiamessuilla oli yli 300 näytteilleasettajaa ja noin 5600 messuvierasta. Luvassa on jälleen kolmen messupäivän ajan huikeita kohtaamisia ja innovatiivisia ratkaisuja.

Lähde mukaan – rakennetaan yhdessä Energiamessuilla vihreää ja kestävää huomista!